wijze waar/wanneer/prijs docent workshops home tai chi contact

Tai Chi Docent


Pim van den Broek is sinds 1999 bezig met Tai Chi Chuan, en heeft daarvoor Kempo, Tae Kwon Do en Pencak Silat beoefend. Hij traint en heeft getraind bij diverse leraren in binnen- en buitenland ( o.a. Kai Kherliang in Chiang Mai-Thailand, Xiao Bin in Dali-China, Rob en Erich Völke en Ad Lakerveld in Nederland en Wilhelm Mertens uit Duitsland en is in het verleden lange tijd in Azië verbleven voor verdere verdieping in het tai chi chuan, badong wu chuan, qigong, reiki en yoga en volgt workshops in binnen- en buitenland op dit gebied.


Hij is medeoprichter van het North Sea Tai Chi Festival (www.northseataichi.nl), een organisatie die probeert het tai chi chuan en met name het pushing hands in Nederland onder de aandacht te brengen.


Sinds 2005 is hij Rijkserkend Leraar Martial Arts, gecertificeerd via het NOC/NSF en Ministerie van Volksgezondheid heeft meerdere malen succesvol meegedaan aan de open nederlandse tai chi chuan kampioenschappen.


Naast de lessen verzorgd hij regelmatig met veel plezier workshops in het bedrijfsleven waarbij tai chi gebruikt wordt om communicatieprocessen helder te maken. Meer informatie hierover is te vinden op www.taichiworkshop.org