wijze waar/wanneer/prijs docent workshops home tai chi contact

Workshop 5 elementen Pushing Hands StructuurTijdens deze workshop gaan we de 5 elementen zoals ze bekend zijn in de chinese filosofie benaderen vanuit structuur. Alle elementen worden in verband gebracht met unieke eigenschappen die voelbaar zijn in je houding en bewegen. Met de inzichten die je deze middag op doet kun je direct aan de slag in je vorm. Je gaat op en heel andere manier kijken naar je bewegingsmogelijkheden en je interne proces.


Het is een workshop die op zichzelf staat maar gerelateerd is aan andere 5 elementen workshops die eerder gegeven zijn. Kom je voor het eerst; prima, wees welkom en ervaar. Ben je eerder geweest, prima; dan beloof ik je echt totaal nieuwe inzichten. Of je beginner bent of gevorderde maakt niet uit, je bereidheid om te voelen en te ervaren, zoals bij zoveel dingen in het leven, is wat telt. ..


De workshop staat in het kader van pushing hands, maar als je dit nooit hebt gedaan en ook niet van plan bent om te doen kun je toch heel veel opsteken. De nadruk ligt op onderzoeken, ervaren en uitwisselen. Het gaat over bij jezelf en bij een ander voelen, niet om winnen of verliezen.


Tai chi-ers, chi-kungers, yoga-beoefenaren en andere disciplines zijn allemaal welkom.

Het gaat een dynamische middag worden, en ik beloof je inzichten. Ik heb er in ieder geval zin in!


Locatie en lesdata.


Nog niet bekend

Met enige regelmaat wordt deze verdiepingsworkshop gegeven. Neem contact op voor meer informatie.

Pim van den Broek tijdens het NorthSeaTaiChi festival

wijze waar/wanneer/prijs docent workshops tai chi contact home